Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în turul al treilea al Australian Open, după ce a învins-o, cu scorul de 3-6, 6-2, 7-5, pe sportiva croată Jana Fett, locul 119 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Condusă cu 5-1 în decisiv, Wozniacki a salavat două mingi de meci la acest scor, înainte de a se impune în două ore şi jumătate. În tribune s-a aflat şi Simona Halep, locul I WTA.

În manşa următoare, Wozniacki va evolua cu olandeza Kiki Bertens, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, sau cu americanca Nicole Gibbs, locul 113 WTA.

O altă favorită de pe această parte a tabloului, ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a trecut, tot în trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-1, de Katerina Siniakova din Cehia, locul 59 WTA, în două ore şi 14 minute. În turul al treilea, Svitolina va evolua cu compatrioata ei de 15 ani Marta Kostiuk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.