Jucătoarea canadiană Carol Zhao a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din primul meci al întâlnirii cu România, că nu crede că meciul pierdut de ea în faţa Soranei Cîrstea va influenţa rezultatul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sorana a jucat foarte bine, iar eu din păcate nu am putut să fac puncte importante în primul set. Nu cred că acest punct pierdut în întâlnirea cu România va influenţa rezultatul general. Bianca este o jucătoare bună şi rămânem optimişti pentru egalare", a declarat Zhao, la conferinţă presă.

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, în primul meci al întâlnirii România - Canada, care se dispută la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei.

În cel de-al doilea meci al zilei de sâmbătă se vor întrece Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, şi Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

La partide asistă şi Simona Halep, locul 2 WTA, care nu evoluează pentru echipa României din cauza unei accidentări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.