Spaniolul Carlos Alcaraz, care a câştigat duminică turneul de grand slam de la Wimbledon, s-a calificat la Turneul Campionilor pentru al doilea an consecutiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneul Campionilor va avea loc în perioada 12-19 noiembrie, la Torino.

Alcaraz este primul în ierarhia Pepperstone ATP Live Race To Turin, cu 6675 de puncte, cu 730 mai multe decât sârbul Novak Djokovici, pe care l-a învins în finală la Wimbledon. La 825 de puncte de Djokovici este rusul Daniil Medvedev.

În clasamentul ATP (Pepperstone ATP Rankings), Alcaraz este de asemeneaa lider, cu 9675 de puncte. Şi aici Djokovici este pe locul doi (8795) şi Medvedev este pe trei (6520). Toţi trei ocupau aceleaşi poziţii înainte de Wimbledon.

Cel mai bine clasat român în ierarhia ATP este Nicholas David Ionel, locul 195, cu 299 de puncte. Românul a coborât trei locuri faţă de ierarhia precedentă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.