Spaniolul Carlos Alcaraz, locul 2 ATP, a anunţat, în social media, că este apt pentru turneul ATP Masters 1000 de la Paris şi pentru Turneul Campionilor, de la Torino.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am veşti bune! Mă simt din ce în ce mai bine şi voi juca la Paris-Bercy şi vor fi prezent la Torino la ATP Finals. Sunt încântat să închei anul la înălţime!”, a scris Alcaraz.

Spaniolul s-a retras înaintea turneului Swiss Indoors Basel din cauza unei accidentări la piciorul stâng şi a unor probleme musculare în partea inferioară a spatelui. El a concurat cel mai recent la Shanghai, unde a pierdut în faţa lui Grigor Dimitrov în optimile de finală.

Rolex Paris Masters va avea loc la Accor Arena în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie. Mastersul de la Torino este programat între 12 şi 19 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.