Fostul atlet Carl Lewis, multiplu campion mondial şi olimpic, este de părere că Jocurile Olimpice de la Tokyo ar trebui să fie amânate cu doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că este dificil pentru un sportiv să se pregătească, să se antreneze, să rămână motivat într-o situaţie de incertitudine totală. Este cel mai dificil lucru. Sportivii nu se pot pregăti pentru JO dacă nu au turnee preolimpice, dacă nu există conpetiţii. A fi mai confortabil să fie în 2022, JO ar fi incluse în anul olimpic, cu JO de iarnă, ar fi un an olimpic festiv. Doi ani nu înseamnă mare lucru. Iar apoi, peste încă doi ani, vom avea din nou Jocuri Olimpice de vară. Cred că astfel sportivii ar avea timp să se pregătească”, a afirmat Lewis la postul Fox 26 Houston.

Carl Lewis, acum în vârstă de 58 de ani, are în palmares nouă medalii de aur obţinute la Jocurile Olimpice şi opt, tot de aur, câştigate la Campionatele Mondiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.