Serena Williams va reveni pe teren, sâmbătă, în întâlnirea de Cupa Federaţiei cu Olanda, iar căpitanul nejucător al SUA, Kathy Rinaldi, a anunţat că sportiva americană, fost lider WTA, este pregătită pentru a juca din nou, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Serena a revenit. A jucat un meci demonstrativ (n.r. - în decembrie) şi este incredibil. Este o revenire rapidă după ce a născut primul ei copil. Este profesionistă şi are multă mândrie să joace pentru ţara ei. Va fi pregătită", a declarat Rinaldi, într-o conferinţă de presă.

Jucătoarea americană a devenit mamă la 1 septembrie 2017, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul anului trecut, ultima competiţie la care a participat.

La 30 decembrie, fostul lider WTA  a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, în care a fost învinsă de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5.

În circuitul WTA, Serena Williams va reveni la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (5-18 martie).

SUA întâlneşte Olanda, în 10-11 februarie, pe teren propriu, la Asheville, în turul I al Grupei Mondiale a Cupei federaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.