Fostul fotbalist Eric Cantona a comparat sentimentul de a urmări echipa Mannchester United jucând în această perioadă cu “a face dragoste ca un om bătrân”, precizând că se ajunge la dezamăgire, în ciuda eforturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Manchester United ocupă un loc special în inima mea. Dar să o văd pe United jucând acum… este un pic ca a face dragoste ca un om bătrân. Încerci din răsputeri, dar până la urmă toată lumea este un pic dezamăgită. Dar ei vor reveni. Pentru că este cel mai mare club din lume. Când vorbesc despre a face dragoste ca un bătrân nu am spus de mine, a fost doar o metaforă, fiindcă eu…”, a spus Cantona într-un filmuleţ pe canalul de YouTube OTRO.

Echipa Manchester United ocupă locul opt în clasamentul campionatului Angliei, iar săptămâna trecută a fost învinsă de ultima clasată, Watford, scor 0-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.