Sportiva Magdalena Rusu, care a câştigat două medalii la Campionatul Mondial de canotaj, a fost cerută de soţie la Belgrad, informează FR Canotaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Zi de maximă fericire pentru Magdalena Rusu, medaliată cu AUR  în proba de 8+1 feminin (W8+) şi cu ARGINT în proba de patru rame feminin (W4-) la Campionatele Mondiale! Sportiva a fost cerută de soţie azi la Belgrad de iubitul ei, Iulian Crăciun! Felicitări! Vă dorim o viaţă frumoasă, plină de iubire şi înţelegere!”, a notat federaţia pe Facebook.

La Belgrad, Magdalena Rusu a câştigat aurul făcând parte din echipajul de  8+1 feminin (Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Iuliana Buhuş, Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Victoria-Ştefania Petreanu) şi argintul în echipajul de patru rame feminin (Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.