Campionatul Mondial de MotoGP, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, va începe la 19 iulie, la Jerez, iar cursele vor avea loc fără spectatori, cel puţin primele, au anunţat organizatorii, care au dat publicităţii un calendar cu 13 grand prix-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul prevede curse la Jerez (Spania, în 19 şi 26 iulie), la Brno (Cehia, 9 august), alte două grand-prix-uri la Spielberg (Austria, 16 şi 23 august), două la Misano (Italia, 13 şi 20 septembrie), la Barcelona (Spania, 27 septembrie), la Le Mans (Franţa, 11 octombrie), alte două pe circuitul din Aragon (Spania, 18 şi 25 octombrie) şi alte două la Valencia (tot Spania, 8 şi 15 noiembrie).

Mai pot fi organizate încă patru curse, în afara Europei, în SUA, Argentina, Thailanda şi Malaysia, dar acestea nu au datele fixate, deocamdată.

Campionatul nu ar trebui să se termine mai târziu de 13 decembrie, au mai precizat organizatorii.

Marele Premiu al Qatarului, prima etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, programată la 8 martie, pe circuitul Losail, a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Totuşi, cursele de Moto2 şi Moto3, clasele "anticameră", au avut loc, dar apoi nicio întrecere de motociclism viteză nu s-a mai desfăşurat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.