Federaţia Engleză de Fotbal şi Premier League au anunţat, joi, că suspendarea campionatului este valabilă cel puţin până la 30 aprilie, din cauza coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, campionatul s-a suspendat până la 3 aprilie.

În Belgia, federaţia a anunţat că toate meciurile din campionat au fost amânate până cel puţin la 30 aprilie. “Între timp, celula de criză analizează diverse scenario cu privire la finalizarea competiţiilor”, a precizat RBFA, potrivit L’Equipe.

Până la noi ordine, antrenamentele colective sunt suspendate la toate cluburile din Belgia până la 5 aprilie. Finala Cupei Belgiei, în care se întâlnesc FC Bruges şi Antwerp, programată iniţial la 22 martie, a fost amânată.

Şi Campionatul Nord-american de Fotbal, MLS, este suspendat. Data anunţată iniţial era 11 aprilie, însă aceasta a fost prelungită până la 10 mai.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.