Campionatele Europene de atletism, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 25-30 august, la Paris, au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost luată joi, într-o reuniune a reprezentanţilor federaţiei franceze, comitetului de organizare, delegaţiei interministeriale pentru evenimente mari, Ministerului francez al Sporturilor şi Ministerului francez de Interne.

“Am discutat mult în ultima lună. Ne-am luptat până la capăt pentru menţinerea competiţiei, am analizat şi cea mai mică oportunitate, dar am decis să anulăm. Am fost în contact şi cu European Athletics, care ne-a acceptat decizia şi ştie că am făcut tot ce am putut. Voiam să le oferim atleţilor ceva interesant pe final de sezon. Vorbeam de ieşirea din tunel după criză. Din nefericire nu vafi cazul”, a declarat preşedintele comitetului de organizare, Jean Garcia, potrivit L’Equipe.

Competiţia a fost anulată după recomandările comisiei medicale a federaţiei franceze de atletism şi ale autorităţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.