Campioana la volei feminin, Volei Alba Blaj, a anunţat că a înregistrat patru cazuri pozitive la Covid-19 în lot, plus doi membri ai stafului tehnic, dar va participa la al doilea turneu al Diviziei A cu celelalte jucătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipa noastră s-a deplasat la Medgidia fără patru dintre jucătoarele sale, după ce acestea au fost confirmate pozitiv la testele pentru Covid-19, obligatorii înaintea fiecărui turneu. Astfel, Darko Zakoč nu va conta pe Maja Aleksić, Ana Antonijević, Ioana Baciu şi Bojana Milenković. De asemenea, doi membri ai staffului tehnic, preparatorul fizic Mladen Teofilović şi kinetoterapeutul Petru Ban, au fost testaţi pozitiv şi nu au făcut, la rândul lor, deplasarea la Medgidia”, a anunţat campioana.

În schimb, în lotul deplasat se află Ştefania Cheluţă, care, la retestarea din această săptămână, a primit rezultat negativ şi a reintrat în programul echipei.

În turneul doi de la Medgidia, Volei Alba Blaj va întâlni echipele Rapid Bucureşti şi CS Medgidia, sâmbătă şi duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.