Sportiva americană Allyson Felix, de şase ori campioană olimpică la atletism, a dezvăluit că a născut prematur o fetiţă, prin cezariană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Încerc să fiu deschisă la ceea ce Dumnezeu a pregătit pentru mine şi familia mea. Încă sunt nervoasă şi vulnerabilă, dar sunt şi curajoasă şi entuziastă", a declarat Felix, în vârstă de 33 de ani.

"În fiecare zi sunt alături de fetiţa mea la terapie intensivă şi o văd cum luptă. Şi în fiecare zi ea devine mai puternică şi mai frumoasă", a mai spus sportiva.

Allyson Felix a născut-o pe Camryn la 28 noiembrie, când avea doar 32 de săptămâni de sarcină. Din cauza complicaţiilor, ea fost nevoită să recurgă la o cezariană de urgenţă, iar bebeluşul va rămâne la terapie intensivă înainte de a merge acasă alături de Allyson şi soţul ei Kenneth.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.