Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri seară, că este foarte dezamăgit după meciul cu Dinamo Zagreb, subliniind că ardelenii nu ar fi trebuit să ajungă la loviturile de departajare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate am ajuns la loteria penaltiurilor, dar până atunci am avut ocazia să facem mai mult. Trebuie să facem totul acum pentru calificare în grupele Ligii Europa. Ei au jucat în 10 mult timp, dar noi nu am reuşit să marcăm. Nici nu am cuvinte după acest meci. Suntem toţi supăraţi", a declarat Camora la Digisport.

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată, miercuri, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, la loviturile de departajare, cu scorul de 8-7 (2-2 în 120 de minute de joc, 6-5 la penaltiuri), de echipa croată Dinamo Zagreb. Ardelenii au ratat un penalti şi au jucat în superioritate numerică din minutul 51.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.