Mario Camora a declarat, duminică seară, după meciul pierdut de CFR Cluj în faţa echipei Universitatea Craiova, scor 2-3, că formaţia sa a avut pe final o mentalitate de echipă mică, alegând să se retragă, astfel că adversarul a atacat şi a înscris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Da, punct scăpat. Nici nu ştiu ce să zic. Asta e mentalitate de echipă mică la final, trebuia să fim mai inteligenţi, avem o echipă cu experienţă. Am pierdut punctele la ultima fază. E bine că depinde de noi, dar nu aşa, cu atituidinea asta. Trebuie să ţinem de minge, un punct era foarte bun. Suntem toţi responsabili pentru această înfrângere. Noi trebuie să avem altă atitudine până la fluierul final, noi ne-am băgat acolo, în spate, şi n-avem explicaţii. Dacă arătăm aşa la următorul meci pierdem din nou. Trebuie să avem altă mentalitate. Lipseşte Dan Petrescu, dar e vina noastră, noi am fost pe teren. Nu înţeleg de ce ne retragem tot timpul, normal că dacă stai în spate adversarul vine peste tine. E normal şi ne merităm soarta”, a spus Camora la posturile care transmit Liga 1.

În ceea ce priveşte datoriile CFR Cluj, Camora a declarat că gruparea nu are probleme cu jucătorii, deoarece le-a dat ce le-a promis.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, liderul CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Oltenii au revenit de la 1-2 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+6.

Au înscris: Creţu ’18, Markovic ’69, Roguljic ‘90+6 / Bordeianu ’43, Petrila ‘58.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.