Jucătorul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat joi seară, după meciul cu Young Boys Berna, scor 1-2, că el şi colegii săi au avut o prestaţie excelentă, dar arbitrul Benoît Bastien a fost penibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Echipa a făcut un meci excelent din toate punctele de vedere. Apoi, pe final, acest arbitru a fost penibil. Noi vorbim de arbitrii de la noi... Nu am alt cuvânt pentru acest arbitru decât penibil. La nivel european aşa ceva n-am văzut în viaţa mea. Nici la televizor, nici pe propria piele. Aşa ceva... Nu am cuvinte. Echipa a făcut un meci excelent, a dominat, meritam să mergem mai departe dacă nu era acest arbitru”, a spus Camora la Digi Sport.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Djokovici, acesta din urmă insultându-l pe arbitru. A marcat Nsame '90+3 (p) şi Gaudino '90+6 pentru gazde, respectiv Debeljuh '84 pentru clujeni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.