Atacantul Callum-Hudson Odoi, legitimat la Chelsea Londra, plasat în arest în noaptea de sâmbătă spre duminică şi apoi eliberat pe cauţiune, este acuzat de viol de o femeie şi va răspunde în faţa justiţiei la jumătatea lunii iunie, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La domiciliul fotbalistului au fost chemate de femeia care îl acuză pe jucător poliţia şi o ambulanţă, în urmă cu o noapte.

“Atunci când a venit salvarea, o femeie a afirmat că a fost violată. Ea a fost dusă la spital. Un bărbat a fost arestat, fiind suspectat de viol. El a fost eliberat pe cauţiune, dar va fi chemat să răspundă acuzaţiilor la jumătatea lunii iunie”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Daily Mail.

Presa engleză scrie că Hudson-Odoi a cunoscut-o pe femeie pe internet şi, încălcând protocolul de distanţare socială recomandat de guvern, el a trimis o maşină pentru a o lua pe femeie şi a o aduce la casa lui.

Hudson-Odoi a fost primul jucător din Premier League testat pozitiv cu coronavirus, în luna martie. El s-a vindecat total de atunci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.