Echipa naţională a Israelului a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, echipa naţională din Andorra, în calificările pentru Euro 2024, grupa I. Naţionala din Belarus a dispus cu 2-1 de Kosovo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Ierusalim, pe Teddy Stadium, Israel a avut nevoie de aproape o repriză întreagă pentru a deschide scorul, prin Raz Shlomo, în minutul 42. Jucătorii din Andorra au reuşit să egaleze în minutul 52, când a marcat Rosas. Gazdele au revenit rapid în avantaj, la golul lui Manor Solomon, din minutul 61 şi au câştigat cu scorul de 2-1.

În meciul de la Budapesta, Belarus a reuşit să învingă naţionala din Kosovo, cu scorul de 2-1. Primul gol al întâlnirii a fost înscris de Vladislav Morozov, în minutul 73, în timp ce Ebong a făcut 2-0, în minutul 75. În minutul 87, Muriqi a transformat un penalti, dar gazdele nu au mai avut emoţii şi s-au impus cu 2-1.

În grupa I conduce Elveţia, cu 10 puncte, urmată de România cu 8 puncte, Israel 7 puncte, Belarus cu 3 puncte, Kosovo – 3 puncte şi Andorra – un punct.

Rezultate înregistrate luni în grupa I a calificărilor pentru Euro 2024:

Grupa I: Elveţia – România 2-2 (Amdouni 28, 41 / Mihăilă 90, 90+2);

Grupa I: Belarus – Kosovo 2-1 (Morozov 73, Ebong 75 / Muriqi 87 penalti);

Grupa I: Israel – Andorra 2-1 (Shlomo 42, Solomon 61 / Rosas 52).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.