Echipa naţională a Belarus a terminat la egalitate duminică, în deplasare, scor 3-3, echipa naţională a Elveţiei, într-un meci din cadrul grupei I a calificărilor pentru Euro 2024, din care face parte şi România. Belarus a condus cu 3-1 în minutul 89, iar gazdele au egalat în doar două minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La St. Gallen, pe Kybunpark, Elveţia a condus cu 1-0 după prima repriză, prin golul marcat de Shaqiri, în minutul 28. La pauză, antrenorul oaspeţilor, Carlos Alos Ferrer a fost extrem de inspirat, introducându-i în luptă pe Dmitri Antilevski şi Kiril Pechenin, iar aceştia au schimbat faţa meciului. Mai întâi Antilevski i-a pasat decisiv lui Max Ebong pentru golul egalizator al oaspeţilor, în minutul 61. Apoi, în minutul 69, Pechenin i-a oferit assistul lui Denis Polyakov şi Belarus conducea cu 2-1. Finalul a fost nebun! În minutul 84 Antilevski a înscris, golul a fost verificat de VAR şi validat, iar Belarus conducea cu 3-1. Elveţienii s-au aruncat în ofensivă şi Manuel Akanji a înscris în minutul 89, iar Zeki Amdouni a egalat în minutul 90. Gazdele au atacat furibund în cele nouă minute de prelungire, dar nu au reuşit să înscrie, şi s-a încheiat egal, 3-3.

Elveţia conduce cu 15 puncte în grupa I, din şapte meciuri, urmată de România, cu 13 puncte, şi Israel, cu 11 puncte. Belarus este pe locul 5, cu 6 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.