Echipa naţională a Sloveniei a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0, echipa naţională a Finlandei şi a trecut pe primul loc în grupa H a calificărilor pentru Euro 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Slovenia şi-a asigurat cele trei puncte din meciul cu Finlanda încă din prima repriză a meciului de la Ljubljana, atunci când atacantul de 20 de ani al lui RB Leipzig, Benjamin Sesko, a semnat o dublă, în minutele 16 (din penalti) şi 28. Erik Janza a stabilit scorul final în minutul 90+2, după ce slovenii au avut şi un gol anulat de VAR, pentru ofsaid.

Slovenia ocupă primul loc în clasamentul grupei H, cu 16 puncte. Pe locul secund se află Danemarca – 13 puncte şi un meci mai puţin disputat, iar pe trei este Finlanda, cu 12 puncte.

La Sofia, în derby-ul codaşelor din grupa G, Lituania a dispus de Bulgaria cu 2-0, prin dubla reuşită de un fundaş - Pijus Sirvys, şi a reuşit prima vcitorie din aceste calificări. În clasament Lituania este a patra, cu 5 puncte, iar Bulgaria are două puncte din şase meciuri şi este pe ultimul loc, al cincilea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.