Echipa naţională de fotbal a Elveţiei a învins marţi seara, pe teren propriu, echipa Israelului, scor 3-0, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024. Kosovo a făcut doar 1-1 acasă cu Andorra. Ambele meciuri au avut loc în grupa României. Spania a fost învinsă de Scoţia, scor 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elveţia a întrecut pe Israel în al doilea meci din calificările pentru Euro 2024. Naţionala Ţării Cantoanelor a învins cu 3-0 şi cu golaveraj 8-0 conduce în grupa I, cu şase puncte. România, victorioasă cu Belarus, este pe locul secund, tot cu 6 puncte, dar cu golaveraj 4-1. Andorra a furnizat surpriza etapei în grupa I, făcând egal la Pristina, cu naţionala din Kosovo. Gazdele au deschis scorul, dar Andorra a egalat după numai două minute.

La Glasgow, în grupa A, Spania a pierdut meciul cu scoţienii lui Steve Clarke, cu 0-2, iar Joselu a fost din nou aproape de gol, trimiţând balonul în bară.

În grupa D, la Bursa, Turcia a cedat în faţa Croaţiei. Mateo Kovacic, mijlocaşul de la Chelsea a reuşit o dublă pentru o victorie cu 2-0.

Rezultatele înregistrate marţi în calificările Euro 2024:

Grupa A: Georgia – Norvegia 1-1 (Mikautadze 60 / Sorloth 15);

Grupa A: Scoţia – Spania 2-0 (McTominay 7, 51);

Grupa D: Ţara Galilor – Letonia 1-0 (Kieffer Moore 41);

Grupa D: Turcia – Croaţia 0-2 (Kovacic 20, 45+4);

Grupa I: Kosovo – Andorra 1-1 (Zhegrova 59 / Rosas 61);

Grupa I: România – Belarus 2-1 (Stanciu 17, Burcă 19 / Marozau 86);

Grupa I: Elveţia – Israel 3-0 (Vargas 39, Amdouni 48, Widmer 52).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.