Sesiunea de seară a zilei de sâmbătă a adus un argint pentru România, prin Vlad Stancu, şi o aşteptată calificare în proba de 100 m liber masculin pentru David Popovici

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu o nouă medalie pentru România – argintul obţinut de Vlad Stancu la 800 m liber masculin, cu 7:54.02. Andra Denisa Gorecki a ocupat locul 7 în finala de la 200 m fluture feminin, cu timpul de 2:15.58.

La 100 m liber masculin, David Popovici a câştigat prima semifinală cu 48.31 şi s-a calificat în finala de duminică având cel mai bun timp. Patrick-Sebastian Dinu va fi doar rezervă în aceeaşi finală, el clasându-se pe poziţia a cincea în a doua semifinală, cu timpul de 50.72.

La 100 m spate feminin Aissia Prisecariu s-a clasat pe locul 6 în prima semifinală (cu 1:03.49), în timp ce Rebecca-Aimee Diaconescu a fost a opta în a doua semifinală (cu 1:03.71). Nici una dintre cele două reprezentante ale României nu a reuşit să se califice pentru finala de duminică a probei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.