Românul David Popovici va înota în sesiunea de seară de sâmbătă în semifinalele probei masculine de 100 m liber. Popovici întră în semifinale cu al doilea timp al calificărilor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Popovici şi Patrick-Sebastian Dinu s-au calificat pentru semifinalele probei de 100 m liber masculin. David Popovici are al doilea timp al calificărilor, 49.61, cu 31 de sutimi mai slab decât cel al britanicului Jacob Whittle (49.30).

În calificări, Popovici a câştigat seria a 8-a, serie în care Dinu s-a clasat al pe locul al treilea, cu timpul de 50.45.

Alte două sportive tricolore s-au calificat în semifinale la 100 m spate feminin. Rebecca-Aimee Diaconescu a câştigat seria a doua cu 1:04.00, iar Aissia Prisecariu a fost pe locul 6 în seria a cincea, cu timpul de 1:03.49.

Tot în sesiunea de sâmbătă seara vor concura în finale doi sportivi români: Andra Denisa Gorecki - la 200 m fluture şi Vlad Stancu - la 800 m liber.

În proba de 200 m mixt individual feminin, Ana Maria Sibişeanu este rezervă în semifinale. Cu timpul de 2:21.64, ea a câştigat prima serie a calificărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.