România va avea în concurs trei finalişti, vineri, la Campionatul European de nataţie pentru juniori de la Otopeni: David Popovici, Vlad Stancu şi Aissia Prisecariu. Alţi doi sportivi români sunt calificaţi în semifinale: Bianca Costea şi Andrea Denisa Gorecki.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Popovici s-a calificat în finala de la 50 m liber masculin şi va lupta pentru aur împotriva croatului Jere Hribar.

Aissia Prisecariu va înota în finala de la 200 m spate feminin, acolo unde are al şaptelea timp dintre cele opt sportive calificate.

Vlad Stancu va fi în finala la 800 liber masculin. În seriile preliminare el a ocupat locul 4 în seria a 3-a, cu 08:07.17.

În semifinale s-au mai calificat alte două sportive tricolore: Bianca Costea - la 100 m liber feminin. Bianca a ocupat locul 4 în seria a patra preliminară, cu timpul 56.66. Andra Denisa Gorecki - la 200 m fluture feminin. Ea a fost a treia în seria întâi preliminară, cu 2:15.03.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.