Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a declarat, sâmbătă, că Simona Halep a obţinut o mare realizare la Roland Garros, subliniind că este un exemplu pentru toţi sportivii din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o mare realizare pentru Simona şi este un exemplu pentru toţi sportivii din ţara noastră. Mă bucur foarte mult că a câştigat şi sper să câştige mai multe finale. Poate o să jucăm vreodată o finală împreună. Să câştige cine e mai bun. Nu m-am gândit niciodată la aşa ceva, mereu mi-aum dorit ca Simona să câştige. Sincer este o motivaţie pentru orice jucătoare. Trebuie să fie pentru oricine şi să vadă că se poate. Foarte puţin a fost mediatizat şi foarte puţin a fost susţinut tenisul. Sperăm să fie susţinut, sunt foatre mulţi sportivi care au renunţat la tenis din cauza problemelor financiare. Sacrificiile sunt enorme, este un sport foarte greu", a declarat Buzărnescu, la Digisport.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.