Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu se aştepta ca echipa CFR Cluj să învingă formaţiile Lazio şi Rennes, în grupa E a Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În primul rând am fost surprins de cele şase puncte, sincer nu mă aşteptam ca CFR să poată să câştige cu Lazio şi cu Rennes. Cred că cele şase puncte sunt mult mai importante decât jocul echipei.  Până la urmă, trebuie să fim foarte sinceri. România nu stă deloc bine în clasamentul UEFA la nivel de cluburi, suntem pe locul 30 în momentul de faţă, ceea ce cred că este un ultim moment în care chiar cred că este nevoie de o viziune strategică la nivelul cluburilor de primă ligă, astfel încât să putem să avem parte de o îmbunătăţire.  Eu sunt foarte încântat că CFR a reuşit să adune şase puncte, sper să nu se oprească aici, sper să mai câştige şi alte meciuri, îmi doresc foarte mult să se califice în primăvara europeană.  Îmi doresc în acelaşi timp să vedem un număr cât mai mare de jucători români în primul 11 la CFR.  Ceea ce rămâne este rezultatul de pe teren, iar peste câţiva ani probabil nimeni nu îşi va mai aminti cum a reuşit CFR să câştige împotriva celor de la Rennes", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

CFR Cluj a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa franceză Rennes, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa.

Deac a marcat în minutul 9, dintr-o lovitură liberă.

Clasamentul Grupei E este următorul: 1. Celtic - 7 puncte, 2. CFR Cluj - 6 puncte, 3. Lazio - 3 puncte, 4. Rennes - un punct.

Următoarele meciuri din grupă vor avea loc la 7 noiembrie: CFR Cluj - Rennes şi Lazio - Celtic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.