Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că echipele din România care evoluează în Conference League au obţinut “rezultate bune totuşi” în meciurile din această săptămână, din prima manşă a turului trei preliminar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, FCSB a învins în deplasare Dunajska Streda, scor 1-0, iar joi CFR Cluj a remizat în deplasare cu Şahtior Soligorsk, scor 0-0, Universitatea Craiova a fost învinsă în deplasare de Zoria Luhansk, scor 1-0, şi Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut acasă în faţa echipei Djurgarden, scor 1-3.

“Dacă în urmă cu o săptămână eram fericiţi, rezultatele de miercuri şi joi sunt nişte rezultate bune totuşi. FCSB şi CFR Cluj pleacă cu prima şansă, Universitatea Craiova cred că are capacitatea ca pe teren propriu să întoarcă acest avantaj minim al ucrainenilor, în timp ce Sepsi cu siguranţă va avea o misiune mult mai dificilă în deplasarea din Suedia, dar vor merge acolo să câştige. Ne-am dori să avem un număr cât mai mare de echipe care să meargă în play-off şi după aceea în grupe. Dacă anul trecut am avut o singură echipă, ne-am dori să avem cel puţin două echipe în grupe. Dacă vom avea trei, chiar va fi un rezultat foarte bun”, a afirmat Burleanu.

Răzvan Burleanu a vorbit şi despre meciul amical Csikszereda U18 – Ungaria U18, disputat în data de 23 iulie la Miercurea Ciuc: “FRF a fost înştiinţată de organizarea meciului între Ungaria U18 şi o echipă a Ţinutului Secuiesc. Nu a fost de acord. Clubul a revenit cu altă cerere, să se joace între Ungaria U18 şi echipa Miercurea Ciuc, la care au participat şi alţi jucători. Am verificat acest lucru fiindcă a fost o analiză pe care am făcut-o  imediat după aceea. A existat acordul cluburilor de unde acei jucători au venit. Nu ştiu dacă o parte dintre ei s-a şi transferat la Miercurea Ciuc după aceea”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.