Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, consideră grupa României din preliminariile Campionatului European din 2020 drept una de nivel mediu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-am dorit foarte mult dă evităm Germania, după aceea Serbia, ceea ce s-a întâmplat. Nu putem spune că e nici cea mai uşoară grupă, nici cea mai grea. Cred că e o grupă de nivel mediu, cu trei echipe de nivel fotbalistic apropiat, Suedia, Norvegia şi noi. Şi Suedia, şi Norvegia au făcut două turnee de Liga Naţiunilor foarte bune. Cred că vom avea o dificultate în ceea ce priveşte calendarul competiţiei, pentru că distanţele sunt foarte lungi şi va conta şi acest lucru foarte mult. În acelaşi timp, cu nordicii ne-am descurcat mai bine decât cu ţările din Balcani, cu care am avut lupte grele, dificultăţi. Trebuie şi chiar cred că şi putem să ne calificăm. Ne-am dori ca ultimul meci să fie tot în Feroe şi alături de prietenii noştri din Feroe, că acum ne-am împrietenit foarte mult, să sărbătorim din nou o calificare. Ne bucurăm că suntem şi cu Spania în grupă, pentru că ne-am dorit să fim aproape de comunităţile noastre de români. Mă aştept ca românii să vină în număr foarte mare şi sper că putem să le facem concurenţă spaniolilor la ei acasă", a declarat Burleanu, la Pro X.

Naţionala României va evolua în Grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în preliminariile Campionatului European din 2020, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Dublin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.