Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este încrezător în şansele naţionalei de calificare la Euro-2024, el precizând că selecţionerul Edward Iordănescu a creat un grup foarte bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Meciul cu Israel cu siguranţă e un meci decisiv, atât pentru noi cât şi pentru Israel, chiar dacă Israel mai are şi această şansă a calificării prin Nations League. Suntem încrezători că jucătorii noştri vor reuşi să ne facă bucuroşi la finalul acestei campanii. Jucătorii au demonstrat deja că au făcut pasul către o nouă etapă a performanţei sportive, sunt neînvinşi şi pe primul loc. Selecţionerul Edi Iordănescu a reuşit să creeze un grup foarte bun. A creat o cultură a performanţei la nivelul primei reprezentative”, a spus Burleanu.

Prima reprezentativă va întâlni Israel, în deplasare, la 18 noiembrie, şi Elveţia, acasă, la 21 noiembrie, în ultimele două etape ale grupei I de calificare la Campionatul European. Înaintea acestor confruntări, România este lider în clasament, cu 16 puncte (patru victorii, patru remize).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.