Echipa germană Bayer Leverkusen a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia Heidenheim, în etapa a 22-a din Bundesliga. În aceeaşi etapă, Borussia Dortmund a încheiat la egalitate, la Wolfsburg, scor 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayer Leverkusen a marcat târziu la Heidenheim, deschizând scorul în al doilea minut al prelungirilor primei reprize, prin Jeremie Frimpong. Elevii lui Xabi Alonso şi-au majorat avantajul în minutul 82, când a marcat Amine Adli, iar Leverkusen a ajuns la 57 de goluri înscrise în actuala stagiune internă, adică tot atâte câte marcase în tot sezonul 2022-23 din Bundesliga. Heidenheim a redus din diferenţă prin Tim Kleindienst, în minutul 87 şi Leverkusen s-a impus cu 2-1. „Aspirinele” ocupă prima poziţie în ierarhia Bundesligii, cu 58 de puncte.

Într-un alt meci, la Wolfsburg, Borussia Dortmund a condus cu 1-0 din minutul 8, prin reuşita lui Niclas Fullkrug, dar gazdele au egalat în minutul 64, la golul lui Yannick Gerhardt şi partida s-a încheiat remiză.

Borussia Dortmund este pe locul 4 în clasament, cu 41 de puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 22-a din Bundesliga:

Wolfsburg – Borussia Dortmund 1-1 (Gerhardt 64 / Fullkrug 8);

FSV Mainz – Augsburg 1-0 (van den Berg 44);

Hoffenheim – Union Berlin 0-1 (Aaronson 84);

Heidenheim – Bayer Leverkusen 1-2 (Kleindienst 87 / Frimpong 45, Adli 81);

Darmstadt – VfB Stuttgart 1-2 (Seydel 90+5 / Guirassy 14, Dahoud 90+2).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.