Echipa germană VfB Stuttgart a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia FC Koln, într-un meci din etapa a 23-a a Bundesligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

VfB Stuttgart a dominat prima repriză, având posesia, da nu şi-a creat vreo ocazie clară la poarta oaspeţilor. FC Koln a deschis scorul imediat după pauză, când a înscris Enzo Millot, dar recaţia echipei lui Sebastian Honess a fost rapidă, Stuttgart egalând în minutul 62, prin Eric Martel. Partida de pe MHPArena s-a încheiat, în cele din urmă, la egalitate, iar VfB Stutgart are 47 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, la şase puncte distanţă de Borussia Dortmund, ocupanta locului 4. FC Koln a ajuns la 17 puncte şi este pe locul 16.

Rezultate înregistrate sâmbătă în etapa a 23-a din Bundesliga:

Union Berlin – Heidenheim 2-2 (Gosens 44, Schafer 45+3 / Dovedan 3, Beste 71);

Borussia Monchengladbach – Bochum 5-2 (Ngoumou 28, Weigl 35, Reitz 72, Jordan 78, Honorat 90+6 / Hofmann 75, Schlotterbeck 87);

Werder Bremen – Darmstadt 1-1 (Zimmermann 8 autogol / Justvan 33);

VfB Stuttgart – FC Koln 1-1 (Millot 53 / Martel 62).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.