Echipa germană VfB Stuttgart a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia Bochum, într-un meci din etapa a 27-a a Bundesligii. În aceeaşi etapă, Borussia Monchengladbach a întrecut pe Wolfsburg, scor 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stuttgart a condus cu 1-0 la Bochum, apoi gazdele au reuşit să egaleze, în repriza secundă şi se părea că meciul a fost relansat. Însă Guirassy şi Vagnoman au rezolvat problema învingătoarei în numai trei minute, iar golul din final al lui Hofmann a fost doar pentru moral. Stuttgart este pe locul 16, cu 23 de puncte, iar Bochum e un loc mai sus, cu 26 de puncte.

Într-un alt meci din etapa a 27-a, Borussia Monchengaldbach a înscris de două ori în poarta lui Wolfsburg şi s-a mai apropiat de aceasta în clasament. Borussia Monchengladbach este pe locul 10, cu 35 de puncte, în timp ce Wolfsburg ocupă locul 9, cu 39 de puncte.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 27-a din Bundesliga:

Borussia Monchengladbach – VfL Wolfsburg 2-0 (Ngoumou 34, Marcus Thuram 63);

VfL Bochum – VfB Stuttgart 2-3 (Stöger 58, P. Hofmann 85 / Ito 14, Guirassy 60, Vagnoman 63);

Hoffenheim – Schalke 04 2-0 (Kral 22 autogol , Bebou 70).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.