Echipa germană Schalke 04 a învins vineri, pe teren propriu, scor 5-2, formaţia Hertha Berlin, în primul meci al etapei a 28-a din Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au început perfect pe Veltins-Arena şi conduceau cu 2-0 în minutul 14. Tim Skarke a deschis scorul în minutul 3, iar Marius Bülter a făcut 2-0 în minutul 14. Stevan Jovetic a redus din diferenţă în finalul primei reprize, minutul 45. Imediat după pauză Simon Terodde a refăcut diferenţa de două goluri în favoarea lui Schalke, marcând în minutul 48. Marius Bülter a reuşit dubla în minutul 78, urcând scorul la 4-1. Al doilea gol al berlinezilor a fost înscris de Marco Richter, în minutul 84, când şi-a spart şi arcada într-un contact incidental cu Matriciani. Însă Schalke a închis tabela, în minutul 90+2, prin Marcin Kaminski.

Schalke este pe locul 16, cu 24 de puncte, iar Hertha ocupă ultimul loc, al 18-lea, cu 22 puncte.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.