Meciul din Bundesliga dintre Mainz 05 şi Union Berlin, programat vineri, a fost amânat din cauza temperaturilor scăzute care i-ar afecta pe spectatori, a anunţat joi Liga Germană de Fotbal, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este al doilea meci al echipei Union Berlin amânat în acest sezon, după ce partida cu Bayern Munchen din decembrie a fost amânată din cauza zăpezii abundente şi reprogramată pentru 24 ianuarie.

"Motivele (amânării meciului Mainz - Union) sunt formarea de gheaţă în părţile inferioare ale tribunelor, precum şi pe căile de acces pentru spectatori", a precizat DFL.

O nouă dată pentru disputarea meciului va fi stabilită în curând. Mainz este pe locul 16 în clasament, iar Union pe 15, cu trei puncte avans.

 Ploaia îngheţată din ultimele zile în centrul şi sudul Germaniei a blocat la sol sute de zboruri şi a restricţionat traficul feroviar miercuri, în timp ce serviciile meteorologice au avertizat asupra drumurilor alunecoase şi a căderilor abundente de zăpadă.

Serviciul meteorologic a adăugat că există un risc extrem de risc de polei şi ninsori abundente în regiunile afectate, în timp ce operatorul feroviar german Deutsche Bahn a avertizat cu privire la întârzieri şi anulări din cauza fenomenelor meteorologice de iarnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.