Echipa germană Hertha Berlin a învins duminică, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia Borussia Monchengladbach, după ce a fost condusă cu 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hertha Berlin s-a impus în duelul care a contat pentru etapa a 20-a din Bundesliga. Monchengladbach a deschis scorul în minutul 17, prin Nico Elvedi. Până la pauză, Jessic Ngankam a egalat, în minutul 30, iar în minutul 52 Marton Dardai a adus în avantaj pe Hertha.

Desprinderea gazdelor a venit abia în minutele de prelungire. În minutul 90+1 Derry Scherhant a înscris pentru 3-1, iar Dodi Lukebakio a stabilit scorul final în minutul 90+7. A fost 4-1 pentru Hertha, care a urcat pe locul 16 în Bundesliga, cu 17 puncte.

Într-un alt meci, FC Koln a învins la scor de forfait pe Eintracht Frankfurt. Victoria gazdelor a căpătat contur în repriza secundă, atunci când Timo Hubers a deschis scorul (min. 49), pentru ca Ellyes Skhiri să înscrie o dublă în minutele 71 şi 86, pentru un 3-0 după un meci care duce gazdele pe poziţia a 11-a,  cu 26 de puncte.

Eintrachte este pe locul 6, cu 35 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.