Echipele germane Borussia Dortmund şi Bayern Munchen au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 2-2, meciul disputat în cadrul etapei a 9-a din Bundesliga. Gazdele au egalat în minutul 90+5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În meciul de pe Signal Iduna Park, Bayern a condus cu 2-0 prin golurile înscrise de Goretzka (min. 33) şi Leroy Sane (min. 53). Gazdele au revenit prin reuşita lui Moukoko, din minutul 74, şi au egalat prin Anthony Modeste, în minutul 90+5.

Bayern a rămas în zece oameni, în minutul 90, după eliminarea lui Kingsley Coman, pentru un al doilea cartonaş galben.

Echipa antrenată de Julian Nagelsmann trece momentan pe primul loc în clasament, cu 18 puncte, în timp ce Borussia Dortmund este pe locul 5, cu 15 puncte.

Fostul jucător de la Real Madrid, FC Liverpool şi Bayern, Xabi Alonso a debutat pe banca tehnică a echipei Bayer Leverkusen cu un 4-0 împotriva formaţiei Schalke 04. Diaby 38, Frimpong 41, 52 şi Paulinho 90 au marcat golurile care au urcat-o pe Leverkusen pe locul 14, cu 8 puncte.

Tot sâmbătă s-au mai jucat următoarele meciuri în Bundesliga:

VfL Bochum – Eintracht Frankfurt 3-0; Augsburg – Wolfsburg 1-1; Mainz – RB Leipzig 1-1.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.