Echipa germană Borussia Dortmund a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Eintracht Frankfurt, în etapa a 26-a din Bundesliga. Dortmund a fost condusă cu 1-0 şi s-a impus pe finalul întâlnirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eintracht a deschis scorul pe Signal Iduna Park, Mario Gotze înscriind în minutul 13 împotriva fostului său club. Karim Adeyemi a egalat în minutul 33 şi la pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1. Borussia a dominat partea secundă, iar Mats Hummels a înscris al doilea gol al gazdelor, în minutul 81. Gazdele au primit un penalti, transformat în minutul 90+3 de Emre Can, şi partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru Borussia.

În clasament, Dortmund a urcat pe locul 4, cu 50 de puncte, unul mai mult decât RB Leipzig, care se află pe locul 5. Eintracht Frankfurt are 40 de puncte şi este pe locul 6.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.