Echipa germană Bayern Munchen a învins vineri seara, în deplasare, scor 1-0, gruparea FC Koln, într-un meci din etapa a 12-a a Bundesligii. Atacantul englez Harry Kane a atins două borne importante în istoria campionatului german.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harry Kane a deschis scorul în minutul 20 al meciului de pe , ajungând la 18 goluri marcate în 12 etape de campionat. Bavarezii au dominat întâlnirea şi Kingsley Coman a trimis în bară, în minutul 78. S-a încheiat 1-0 pentru Bayern, care revine pe primul loc în clasament, cu 32 de puncte. În clasament urmează Bayer Leverkusen, cu 31 de puncte.

Harry Kane a depăşit un record stabilit de Gerd Muller în urmă cu mai bine de patru decenii, marcând de 18 ori în 12 etape. Gerd Muller reuşise 17 goluri în tot atâtea etape. Kane a mai bătut un record vineri seara, devenind jucătorul englez cu cele mai multe goluri marcate într-un sezon al Bundesligii. El l-a depăşit pe Kevin Keegan, autor a 17 goluri în seoznul 1978-1979, pe când Keegan evolua pentru Hamburger SV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.