Echipa germană Bayern Munchen a pierdut sâmbătă, în deplasare, scor 1-3, partida disputată în compania echipei FSV Mainz, în etapa a 29-a din Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa lui Tuchel a deschis scorul în minutul 29, prin Sadio Mané, ajuns la al şaptelea său gol stagional, şi intra în avantaj la pauză. Bavarezii au condus pe MEWA Arena până în minutul 65, câd Ludovic Ajorque a egalat. A urmat un sfert de oră în care gazdele au dominat, iar oaspeţii au părut că nu au replică. Mainz a preluat conducerea în minutul 73, prin Leandro Barreira, iar Aaron Martin a stabilit scorul final în minutul 79. S-a încheiat FSV Mainz – Bayern Munchen 3-1, prima înfrângere în Bundesliga pentru Thomas Tuchel.

Bavarezii sunt încă pe primul loc în clasament, cu 59 de puncte, dar Borussia Dortmund – locul 2 cu 57 de puncte, joacă în această seară cu Eintracht.

Mainz ocupă locul 6, ultimul care duce în cupele europene, cu 45 de puncte.

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a 29-a din Bundesliga:

FSV Mainz – Bayern Munchen 3-1; Hoffenheim – FC Koln 1-3; VfL Bochum – Wolfsburg 1-5; Hertha Berlin – Werder Bremen 2-4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.