Echipa Bayern Munchen a pierdut sâmbătă, în deplasare, primul meci al sezonului, scor 0-1 cu Augsburg. Borussia Dortmund este lider cu 15 puncte în urma victoriei cu Schalke, dar Union Berlin şi Freiburg joacă duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Augsburg s-a impus cu 1-0 prin reuşita lui Mergim Berisha, din minutul 59.

Borussia Dortmund a învins pe Schalke 04 cu 1-0, prin golul din minutul 79 al lui Youssoufa Moukoko.

Eintracht Frankfurt a câştigat partida cu VfB Stuttgart, în deplasare, cu 3-1. Pentru Eintracht au marcat Rode 6, Kamada 55 şi Jakic 88, iar pentru Stuttgart a înscris Tiago Tomas, în minutul 79.

Într-un alt meci din etapa a şaptea, disputat sâmbătă, Bayer Leverkusen şi Werder Bremen au încheiat la egalitate, 1-1, prin golurile înscrise de Demirbay (min. 57) pentru Bayer şi de Veljkovic (min. 82) pentru Werder.

În clasament conduce Borussia Dortmund, cu 15 puncte, urmată de Union Berlin (14) şi Freiburg (13), Bayern fiind pe locul 4, cu 12 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.