Echipa germană Bayern Munchen a dispus duminică, în deplasare, scor 4-2, de formaţia Wolfsburg, într-un meci din etapa a 19-a a Bundesligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayern a condus cu 3-0 în minutul 19, cu o dublă a lui Kingsley Coman (min. 9 şi 14) şi un gol al lui Thomas Muller (min. 19). Gazdele au reuşit golul de onoare în minutul 44, când a înscris Jakub Kaminski.

Bavarezii au rămas în zece din minutul 54, atunci când Joshua Kimmich a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, dar tot ei au marcat în minutul 73, pentru 4-1. Gazdele, aflate la al treilea insucces consecutiv, au marcat şi ele un gol, prin Mattias Svanberg, iar scorul final a fost 4-2 pentru Bayern.

Este prima victorie din acest an pentru Bayern Munchen, care are 40 de puncte şi rămâne lider în Bundesliga, la un singur punct de ocupanta locului secund.

Într-un alt meci disputat duminică, Werder a învins pe VfB Stuttgart, în deplasare, cu 2-0, prin golurile înscrise de Jens Stage (min. 59) şi Marvin Ducksch (min. 77).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.