Echipa germană Bayer Leverkusen a învins duminică, în deplasare, echipa Borussia Monchengladbach, scor 3-2, după ce a condus cu 3-0 până în minutul 81. Meciul a contat pentru etapa a 16-a din Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayer Leverkusen, echipa antrenată de de Xabi Alonso, a condus cu 2-0 la pauză, după două reuşite ale lui Mitchel Bakker (min. 21) şi Amine Adli (min. 43). În minutul 67 oaspeţii au făcut 3-0 prin golul lui Nadiem Amiri şi meciul părea închis. Însă un jucător intrat în minutul 56 la Monchengladbach, Lars Stindl, a marcat două goluri pe final de meci, în minutele 82 şi 90, iar partida s-a încheiat cu victoria lui Leverkusen, scor 3-2.

Bayer Leverkusen are 21 de puncte şi se află pe poziţia a 9-a în Bundesliga, iar Borussia Monchengladbach este pe locul 8, cu 22 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.