Echipa germană Bayer Leverkusen a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-0, fornaţia FC Koln şi a devenit lider în Bundesliga. În aceeaşi etapă a şaptea, Bayern a învins pe Freiburg, scor 3-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de pe BayArena a fost dominat fără probleme de echipa condusă de Xabi Alonso, care şi-a securizat victoria prin trei goluri înscrise de Jonas Hofmann (min. 22), Jeremie Frimpong (min. 32) şi Victor Boniface (min. 67). Leverkusen este lider în Bundesliga, cu 19 puncte, cu un punct mai mult decât ocupanta locului secund, VfB Stuttgart.

Pe Allianz Arena, Bayern a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile reuşite de Kingsley Coman (min. 12) şi Leroy Sane (min. 25). Bavarezii nu au mai forţat în repriza secundă, au mai înscris un singur gol, prin Coman (min. 85), şi sunt pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.