Echipa germană Bayer Leverkusen a reuşit sâmbătă a doua victorie în primele două etape ale Bundesligii, după ce a învins-o cu 3-0, în deplasare, pe Borussia Monchengladbach. Borussia Dortmund a făcut doar 1-1 la Bochum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayer Leverkusen a avut în Victor Boniface şi Granit Xhaka un golgeter şi un coordonator care au condus excelent echipa lui Xabi Alonso. Leverkusen a condus cu 2-0 la pauză pe Borussia-Park, prin golurile reuşite de Victor Boniface, în minutul 18, şi Jonathan Tal, în minutul 45. La originea ambelor goluri au stat pasele lui Xhaka. În repriza secundă oaspeţii au majorat scorul la 3-0, în minutul 53, când a marcat, din nou, Victor Boniface.

Borussia Dortmund a fost condusă la Bochum, unde Kevin Stoger a deschis scorul în minutul 13. Chiar dacă gazdele au avut ocazii şi au deţinut controlul, Donyell Malen a adus egalarea pentru Borussia, care poate spune că a plecat de la Bochum câştigând un punct, nu pierzând două.

În clasament sunt patru echipe cu număr maxim de puncte, şase, în ordine Union Berlin, Bayer Leverkusen, VfL Wolfsburg şi Freiburg.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a doua din Bundesliga:

Freiburg – Werder Bremen 1-0; FC Koln – VfL Wolfsburg 1-2; VfL Bochum – Borussia Dortmund 1-1; Heidenheim – Hoffenheim 2-3; Darmstadt – Union Berlin 1-4; Borussia Monchengladbach – Bayer  Leverkusen 0-3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.