Constantin Budescu nu va putea juca în meciurile contra Lituaniei (11 octombrie) şi Serbiei (14 octombrie) din Liga Naţiunilor, anunţă frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma investigaţiilor efectuate de către staff-ul medical al echipei naţionale de fotbal, s-a constatat faptul că acesta a suferit o reacutizare a unei leziuni a ligamentului colateral lateral al genunchiului drept, având nevoie de aproximativ 4 săptămâni pentru tratament şi recuperare.

Selecţionerul Cosmin Contra nu va convoca alt jucător în locul lui Budescu.

Marţi, tricolorii decolează spre Vilnius, acolo unde joi, 11 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul LFF, vor întâlni selecţionata Lituaniei.

Cel de-al doilea joc este programat duminică, 14 octombrie, de la ora 16:00, pe Arena Naţională, în faţa Serbiei, echipă căreia România i-a fost egală, 2-2, la Belgrad, în septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.