Fotbalistul echipei Astra Giurgiu, Constantin Budescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, scor 3-1, că i s-a părut o bătaite de joc ce ce s-a întâmplat la naţională şi că probabil nu se va mai prezenta acolo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mi s-a părut o bătaie de joc ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională. Pot doar să spun că nu o să mai vedeţi pe la Mogoşoaia. Nu mă retrag. Nu e vorba de retragere. În mare proporţie, nu cred că o să mai merg acolo. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru. Nu cred că o să mai vin”, a spus Budescu la Digi Sport.

Tehnicianul Bogdan Andone este însă de părere că Budescu şi Denis Alibec pot ajuta naţionala: “Eu sper ca el să nu ia această decizie. Cred că el şi Alibec pot să ajute echipa naţională. S-a văzut şi în această seară că cei doi şi Gabi Tamaş sau Răduţ şi Vali Gheorghe au arătat că pot face diferenţa”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.