Atacantul Constantin Budescu a declarat, luni seară, că obiectivul Astrei Giurgiu este să ajungă în play-off-ul Ligii I, subliniind că echipa giurgiuveană avea mare nevoie de cele trei puncte în meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 1-0, din etapa a X-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne bucurăm că am învins, aveam mare nevoie de cele trei puncte pentru că suntem într-o situaţie delicată. Am jucat foarte bine în această seară, am avut o posesie bună. Nu sunt încă la 100%, sper uşor-uşor să ajung la forma din sezonul trecut. Nu ne gândim la titlu, obiectivul nostru e să ajungem în play-off. Dacă nu o să îl prindem, va fi o problemă foarte mare", a spus Budescu, conform Digi Sport.

Budescu speră la un rezultat pozitiv cu AS Roma, în meciul de joi, din Liga Europa: "O să avem o deplasare grea, cu o echipă foarte bună. Dar mergem acolo să jucăm fotbal şi sperăm să realizăm un rezultat pozitiv".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Budescu, care a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault al lui Ciucur asupra lui Florea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.