Fotbalistul Constantin Budescu a declarat, miercuri seară, după meciul tricolorilor cu Georgia, scor 1-2, că naţionala României a pierdut, dar a avut o evoluţie bună şi a dominat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate nu am putut să câştigăm în această seară, cu toate că per total am făcut un joc bun, chiar şi în inferioritate am dominat. Dar ne lipsesc victoriile. Se comentează foarte mult acum. Când încercăm să jucăm fotbal să atacăm foarte mult iar nu e bine. Eu zic că în seara asta am făcut multe lucruri bune şi ne-a lipsit victoria. Sperăm să învăţăm din acest meci şi pe viitor să obţinem victoria. Per total, din ce am simţit pe teren, lucrurile au fost spre bine. Este bine că s-a ratat într-un meci amical, sperăm să nu se întâmple într-un meci oficial. Suntem supăraţi de rezultat. O să mergem în Anglia să jucăm la fel şi, de ce nu?, să obţinem victoria”, a spus Budescu la ProX.

El a precizat că nu se teme că Mirel Rădoi şi-ar putea pierde postul: “Nu ne temem pentru că ştim ce poate şi eu chiar am rămas surprins plăcut. Sunt foarte multe lucruri schimbate în bine”

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, cu scorul de 2-1, de selecţionata Georgiei, într-un meci amical disputat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Au marcat: Ivan ’78 / Mikautadze ’61, Aburjania ‘71

În minutul 42, Florin Tănase a fost eliminat pentru un fault la un adversar.

Şi de la oaspeţi a fost eliminat un jucător, Kverkvelia, în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 65, Răzvan Marin a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Kverkvelia la Ivan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.