Rodrygo, atacantul brazilian al echipei Real Madrid, a denunţat joi avalanşa de insulte rasiste care i s-au adresat pe reţelele de socializare în urma altercaţiei sale cu Lionel Messi la meciul de marţi dintre Brazilia şi Argentina, scor 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rasiştii acţionează în continuare. Conturile mele (pe reţelele de socializare) au fost inundate de insulte şi de tot felul de aberaţii", a precizat Rodrygo joi.

Totul vine în urma altercaţiei pe care a avut-o cu Lionel Messi în timpul incidentelor violente care au marcat meciul dintre Brazilia şi Argentina de pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Brazilianul a fost susţinut puternic de colegul său de echipă la nivel de club şi la naţională, Vinicius Junior, el însuşi victimă a unor acte rasiste în mod repetat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.