Brazilia a fost învinsă, marţi, la Los Angeles, cu scorul de 1-0 (0-0), de reprezentativa statului Peru, într-un meci amical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Abram, în minutul 85.

Atacantul brazilian Neymar a fost rezervă şi a intrat în minutul 63, în locul lui Firmino. În rerpezentativa braziliană a debutat Vinicius jr. (19 ani, Real Madrid), care a intrat pe teren în minutul 74, în locul lui Richarlison. Nu au evoluat în echipa antrenată de Tite fundaşii Dani Alves şi Thiago Silva şi mijlocaşul Arthur, dar au fost pe teren vedete ca Marquinos, Philippe Coutinho, Casemiro, Firmino şi David Neres.

Peru şi-a luat astfel revanşa după ce a pierdut finala Copei America, la 7 iulie, scor 1-3, cu Brazilia, la Rio de Janeiro.

Într-o altă partidă amicală, Argentina a învins, la San Antonio (Texas), cu scorul de 4-0 (4-0), naţionala Mexicului. Atacantul echipei Inter Milano Lautaro Martinez a marcat trei goluri, în minutle 17, 22 şi 39. Un gol a fost înscris de Paredes, în minutul 33, din penalti. Messi, accidentat, nu a fost în lotul argentinian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.